Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kahvila - ravintola ja matkamuistokauppa Lottakanttiini


AITOJEN ELÄMYSTEN ÄÄRELLÄ 

 

Tuoksun tunnet jo ovella. Jos kaikki Raatteen Portilla leivotut munkit laitettaisiin samaan kasaan, herkkukeko olisi melkoinen, sillä munkkeja on leivottu jo vuodesta 1992 lähtien tällä samalla paikalla. Käsintehtyjen tuoreiden munkkien makoisaa houkutusta ei voi vastustaa.

 

Lukuinen on ollut se matkailijoiden määrä, jotka ovat herkkuja maistelleet ja todenneet ne jopa Suomen parhaimmiksi. Pitkä on talvi niille, jotka odottavat ovien aukaisemista päästäkseen taas maistamaan vastapaistettuja leivonnaisia. Jopa vieroitusoireet saattavat vaivata kylmän pimeän talven ajan, mutta kevään tullen riemu taas koittaa ja Lottakanttiinin jauhopeukalot aloittavat työnsä.

 

Herkkujen resepti on kuitenkin yksinkertainen. Vain vettä, hiivaa, jauhoja, kardemummaa, suolaa, sokeria ja margariinia. Sekä tietenkin leipojan hyppysissä oleva taito, jota ei voi kopioida. Rakkaudella on nämä kuuluisat Lottakanttiinin munkit tehty!


Lottakanttiinissa voi matkailija levähtää ja nauttia tuoreen kahvin ja paikan päällä leivottujen makeitten ja suolaisten leivonnaisten mausta.
Kanttiini on sisustettu vanhan ajan tyyliin, siellä voi jättää paikan sotaisen historian taakseen ja rentoutua pitsilamppujen alla.LOUNAS

Lottakanttiini tarjoaa ryhmille tilauksesta mahdollisuuuden ruokailla matkan varrella. Tuotteemme valmistetaan mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista ja kainuulaisia ruokaperinteitä kunnioittaen.

Järjestämme ruokailut ryhmille tilauksesta läpi vuoden. Tilaathan kuitenkin vähintään 7 päivää aikaisemmin, kiitos.

PERINTEISET LEIVONNAISET

Asiakkaitten kestosuosikki kautta aikain on aina ollut tuore munkki. Lottakanttiinissamme on tarjolla herkullisia makeita ja suolaisia leivonnaisia, myös gluteenittomia. Leivomme joka aamu itse ja tarjoamme myös paikallisten leipomoiden tuotteita. Leivonnaisia voi ostaa myös mukaan.

Lottakanttiini sijaitsee aivan Talvisota-näyttelyn vieressä, saman katon alla. Ystävällinen henkilökuntamme kertoo myös mielellään läheisistä käyntikohteista Raatteentien ympäristössä ja Suomussalmella.

RUOKAILU- JA JUHLAPALVELUT

Kokkaamme ryhmille ympäri vuoden (min. 10 hlöä). Katso ruokalistamme ryhmille ja juhliin Ruokalistat-yläpalkista. Tilaathan kuitenkin väh. 7 päivää aikaisemmin, kiitos.


KATSO LISÄÄ KUVIA LOTTA KANTTIINISTA (Pinterest) >

Oiva-raportti